tirsdag, juli 7, 2020
Nyheder Mad og Drikke Hos Cikade Cuisine får du den bedste cateringmad

Hos Cikade Cuisine får du den bedste cateringmad

Skal Læses

Din flytning – Supermove’s ansvar

Supermove er et flyttefirma som holder til i Aarhus,...

Flyttefirmaet Basserne er specialister i at flytte for private

Flyttefirmaet der hjælper dig letteste igennem med din flytning fra A til B

Kim’s Transport og Flytteforretning tilbyder Danmarks bedste flyttening

Sådan kommer du let gennem din flytningDet er ikke nogen hemmelighed, at...

Det smager så fuglene synger…..

Vi giver dig et indblik i, hvor du kan finde den bedste catering i Danmark, som altid leverer mad på et niveau, du sent vil glemme.


Cateringmad kan du bruge i flere forskellige henseender. Hvad end intentionen er, at du skal spise take away, eller du skal bruge maden til konferencer eller til festlige begivenheder som eksempelvis et bryllup, så er cateringmad altid en gave at få ind ad døren. Hvis du så tilmed kan få noget af den bedste catering, der er at finde herhjemme, så giver det lidt sig selv, at det ikke bliver meget bedre.
Vi vil nu introducere dig for Cikade Cuisine.

Kun topkvalitet og gode råvarer hos Cikade Cuisine

Cikade Cuisine er kendt for at lave mad, der ikke skuffer på noget tidspunkt. Det er et cuisine-firma, som laver maden fra de respektive sæsoner fra bunden. Der vil aldrig blive gået på kompromis, når Cikade Cuisine laver mad. Cateringfirmaet ved, hvordan man laver god mad, hvad end det er fransk eller dansk, du vil have på menuen eller andet. Når det kommer til kødsortimentet, får du også kun det bedste af det bedste.

Få også desserter og kager hos Cikade Cuisine

Hvis du skal holde bryllup, receptionen for den nyuddannede pædagog, konferencer eller 80-års fødselsdag og ikke har den fjerneste ide om, hvem der skal stå for kagen, kender vi svaret: Det skal Cikade Cuisine. Cateringfirmaet har en stor viden inden for bryllupskager, som altid bliver lavet med et væld af forskellige dertilhørende historier.

Tommelfingerregelen er, at der, hvor der er brug for god mad, der skal du i hvert fald som minimum overveje at bruge Cikade Cuisine.

Passion og masser af kokkeerfaring

Du skal vide, at når du henter mad fra Cikade Cuisine, henter du ikke bare mad. Du henter passion. Manden bag cateringfirmaet – Thierry Olive – er franskmand og har arbejdet på Michelin-restauranter i blandt andet det eksklusive og dyre Monaco. Her arbejdede han med 40 andre kokke og blev ”indlært” i, hvordan man lavede god mad ved, at chefen råbte ad dem alle sammen hele tiden. Så ved du vist, at der skal præsteres. Hver gang.

Foruden Monaco har han også været i byernes by i Paris, Beverly Hills i USA og køkkenchef i et slot fra det 17. århundrede. Så er standarden vist ligesom lagt, og så er det ikke svært at regne ud, hvilken kvalitet der følger med.

Sådan bestiller du maden

Hvis du gerne vil bestille maden, skal du helst gøre det i god tid i forvejen. Det gælder selvfølgelig i særlig høj grad, hvis der er tale om store ordrer. Faktisk er Cikade Cuisine så populært, at der ofte er bestillinger et helt år ud i fremtiden. Det er igen noget, der indikerer, hvor populært og velsmagende maden er hos Cikade Cuisine.

Kunderne er vilde med Cikade Cuisine

Kunderne taler ikke om andet end gode oplevelser, når de har brugt Cikade Cuisine. De skriver, at det kun kan anbefales, og at man tydeligt kunne mærke, at Thierry Olive har arbejdet på de helt store adresser i Europa.

Cikade Cuisine har lokaler i Bagsværd på i de flotte og fine rammer på Odd Fellow. Det er muligt at benytte disse lokaler til arrangement så som konfirmation, bryllupper m.m. og det kræver ikke, at man er medlem af Odd Fellow.

Der sker altid noget hos Cikade Cuisine. Ud over at servicere for logerne, har du mulighed for, at benytte vores lokaler til din fest, arrangement, kursus eller hvad der skulle være behov for og det kræver IKKE, at du er medlem af Odd Fellow.  Vi har plads til mellem 10 til 80 siddende gæster og flere ved stående reception. Parkering er ikke noget problem og der er også mulighed for at sidde ude, i begrænset omfang.

Du finder Cikade Cuisine på Bagsværd Hovedgade 210 2880 Bagsværd. Du kan høre mere om de mange forskellige muligheder ved at kigge på deres hjemmeside: http://cikadecuisine.dk/ Eller ved at ringe til dem på telefon: 26390185 og sidst men ikke mindst, kan du sende en email til: [email protected]

- Reklame -
- Reklame -

Seneste Nyheder

Din flytning – Supermove’s ansvar

Supermove er et flyttefirma som holder til i Aarhus,...

Flyttefirmaet Basserne er specialister i at flytte for private

Flyttefirmaet der hjælper dig letteste igennem med din flytning fra A til BVelkommen til Basserne.

Kim’s Transport og Flytteforretning tilbyder Danmarks bedste flyttening

Sådan kommer du let gennem din flytningDet er ikke nogen hemmelighed, at der pludselig kan ske store ting...

Aarhus catering lever mad til alle begivenheder

Mad ud af huset med cateringEt cateringfirma er en restaurationsvirksomhed, som tilbereder og forbereder mad og leverer...

Catering delikatesser i verdensklasse

Har du prøvet at få lækker catering fra Judys Delikatesse?Hvis du bor i Aabenraa eller omegn og har...
- Reklame -

Relaterede Artikler

- Reklame -