tirsdag, juli 7, 2020
Nyheder Livsstil Luise er gift og bor med to mænd: ”Jeg deler seng med...

Luise er gift og bor med to mænd: ”Jeg deler seng med den ene og børn med den anden”

Skal Læses

Din flytning – Supermove’s ansvar

Supermove er et flyttefirma som holder til i Aarhus,...

Flyttefirmaet Basserne er specialister i at flytte for private

Flyttefirmaet der hjælper dig letteste igennem med din flytning fra A til B

Kim’s Transport og Flytteforretning tilbyder Danmarks bedste flyttening

Sådan kommer du let gennem din flytningDet er ikke nogen hemmelighed, at...

Luise Thye-Østergaard bor med sin mand, Jesper, og med ”kærlighedsrelationen” Mads. For selvom kærligheden er intakt, er Luise og Jespers behov for forskellige, og derfor har de startet et helt særligt kærlighedseksperiment. Hør hele den vilde historie i podcast-appen Talk Town.

I Charlottenlund bor en lille familie, som har en opbygning udover det sædvanlige. Her bor Luise Thye-Østergaard sammen med sin mand Jesper og deres to børn.

I samme hus bor også Luises kærlighedsrelation Mads med sin datter.

– Jeg lever sammen med to mænd. Jeg elsker to mænd. Jeg deler seng med den ene og deler børn med den anden, fortæller Luise om den utraditionelle familiekonstellation.

I huset sover Luise og Mads på samme værelse, mens Jesper sover alene. Og de deles alle tre om de huslige pligter, såsom at smøre madpakker, køre børnene til svømning og gå tur med familiens hund.

– Vi er 100 procent stolte af det, vi gør. Vi kigger tit på hinanden og siger, at vi er helt vildt stolte over at løfte en opgave, vi ikke ved, hvad er. Det kræver så meget mod, så meget tålmodighed og så meget tillid til de parter, der er involveret. Man skal være taknemmelig for den læring, der er opstået. Guderne skal vide, at det her er megahårdt, men det er også fuldstændig fantastisk, forklarer Luise.

Et skelsættende kram

Men hvordan kommer sådan et kærlighedseksperiment lige i stand?

Historien begynder i efteråret 2015. Her kan Luise mærke, at Jesper har behov for mere ro og alenetid i weekenden efter en travl arbejdsuge. Og selvom hun egentlig selv søger mere tid til familien, kan hun godt se, at Jesper har brug for et rum til at lade op.

Derfor giver hun Jesper en fødselsdagsgave i form af nogle golftimer med en privat instruktør. Hun vælger parrets tidligere nabo Mads, som arbejder som professionel golfspiller, og som både Luise og Jesper bliver rigtig gode venner med over de næste mange måneder.

De to mænd finder hurtigt et nyt fællesskab på golfbanen, og Mads og Luise opdager, at de deler en interesse i den spirituelle og meditative verden.

Med tiden begynder Mads at komme på besøg i huset, de tre spiser middage sammen, deres børn leger på kryds og tværs, og på et tidspunkt beslutter Luise og Mads sig for at skrive bogen ”Sport og Følelser” sammen.

Det er i researchfasen til den bog, at de en dag ender ud i et langt kram, som først slutter, da de vågner op af en slags ”trancetilstand” to timer senere.

– Det er fuldstændig skelsættende, for det er dér, jeg kan mærke, at jeg i krammet møder det niveau af sanselighed, som jeg har længtes efter. Derfor går jeg hjem og snakker med Jesper. Jeg kigger ham ind i øjnene og siger, at jeg kan mærke, at den længsel, jeg har, det er efter Mads. Mads kan i hvert fald opfylde det. Hvordan han skal gøre det, det er ikke afgørende. Men jeg har behov for at have Mads tæt på, husker Luise.

Jespers reaktion er dobbeltsidet. På den ene side er han bange for at miste Luise og alt det, de har sammen som familie, men han er også bevidst om, at han ikke har interesse i den form for intimitet, som Luise ønsker. Og på sin vis savner han også selv den relation og den intimitet, som Luise har fundet i Mads.

– Hvis Jesper havde sagt: ”Jeg kan og vil ikke, Luise”, så var jeg gået på kompromis med min længsel og var blevet sammen med den mand og de børn, som jeg elsker, og som jeg havde en god seksuel relation med. Det var jeg. Men jeg synes, at et kompromis som det skal indgås på et ærligt grundlag. Alt for mange par går på kompromis uden at sætte ord på. De sluger den bare. Og det er ikke sandhed eller kærlighed i min verden. For det betyder, at vi lægger låg på en del af os selv, og i de fleste tilfælde er det fordi, at vi ikke er modige nok. Jeg vil gerne, at vi som minimum er i et parforhold og en relation, hvor vi finder modet frem til at sige: ”Sådan her har jeg det. Sådan her ønsker jeg det. Hvordan kan vi løse det i fællesskab?”

En utraditionel storfamilie

I de efterfølgende måneder efter det skelsættende kram begynder Luise, Mads og Jesper at tale om værdierne i at lave en storfamilie. Her bliver de enige om, at Mads og hans datter Maya skal flytte ind i huset.

– Det er først dér, at det bliver rigtig hårdt, og at vi får vores værste følelser vækket. Det er her, at vi hver især på forskellige tidspunkter har set vores værste frygt i øjnene og har været allermest bange for at miste det og dem, vi elsker. Så det er også her, at vi er kommet med de mest voldsomme udbrud af forskellig art. Og det er her, vi har mange snakke om tilliden til og troen på, at vi virkelig vil det her for os selv og hinanden.


- Reklame -
- Reklame -

Seneste Nyheder

Din flytning – Supermove’s ansvar

Supermove er et flyttefirma som holder til i Aarhus,...

Flyttefirmaet Basserne er specialister i at flytte for private

Flyttefirmaet der hjælper dig letteste igennem med din flytning fra A til BVelkommen til Basserne.

Kim’s Transport og Flytteforretning tilbyder Danmarks bedste flyttening

Sådan kommer du let gennem din flytningDet er ikke nogen hemmelighed, at der pludselig kan ske store ting...

Aarhus catering lever mad til alle begivenheder

Mad ud af huset med cateringEt cateringfirma er en restaurationsvirksomhed, som tilbereder og forbereder mad og leverer...

Catering delikatesser i verdensklasse

Har du prøvet at få lækker catering fra Judys Delikatesse?Hvis du bor i Aabenraa eller omegn og har...
- Reklame -

Relaterede Artikler

- Reklame -