tirsdag, juli 7, 2020
Nyheder Mad og Drikke Ritas Køkken har stor passion indenfor catering

Ritas Køkken har stor passion indenfor catering

Skal Læses

Din flytning – Supermove’s ansvar

Supermove er et flyttefirma som holder til i Aarhus,...

Flyttefirmaet Basserne er specialister i at flytte for private

Flyttefirmaet der hjælper dig letteste igennem med din flytning fra A til B

Kim’s Transport og Flytteforretning tilbyder Danmarks bedste flyttening

Sådan kommer du let gennem din flytningDet er ikke nogen hemmelighed, at...

Gør festen lettere med den rette catering

I hjertet af Aabenraa finder man cateringvirksomheden Ritas Køkken. Ritas Køkken har mange års erfaring og stor passion indenfor catering, og må anses for at være det åbenlyse valg når familiefesten, brylluppet eller konfirmationen næste gang skal afholdes. Som kunde hos Ritas Køkken er det vigtigt at man bliver gæst hos egen fest.

Dette betyder at selvom den store fest skal afholdes, kan man læne sig tilbage i stolen eller snakke med gæsterne, mens Ritas Køkken klarer ærterne.

Catering med gode råvare og lokale leverandører

Hos køkkenet i Aabenraa lægges der stor vægt på at råvarerne er friske og at maden er hjemmelavet, og dermed lavet fra bunden. Typen af mad forhindrer ikke maden for at blive lavet fra bunden, og det gøres med et smil hvad end der er tale om dressinger, pålæg, kartoffelsalat osv.

Kartofler fra lokale gårde i omegnen, bliver flittigt anvendt, og er med til at give retterne den gode smag af jyske specialiteter. Gode råvare er et must hos cateringvirksomheden fra Aabenraa.

Catering til døren

At bestille mad fra Ritas Køkken kunne næsten ikke være lettere. Der sørges her for alt lige fra at de første kartofler graves op af jorden til alt maden leveres friskt og parat ved døren – Lettere bliver det ikke.

Dermed kan du let og uproblematisk bestille catering lige til døren og være sikker på at modtage mad lavet af ordentlige råvarer.

En festmiddag med catering

Cateringvirksomheden tilbyder at ordne maden for enhver et arrangement, om der er tale om festlige middage, fødselsdage eller noget helt andet. Man kan således roligt lægge presset fra madlavningen fra sine skuldre, og lade Ritas Køkken tage sig af det.

Kunderne får selv lov at sammensætte den ønskede menu, og der tilbydes derfor alt fra 3-retters menu til buffet med natmad og kaffebord. Hvis det ikke kan lykkedes at beslutte sig, er det også muligt at vælge en af de på forhånd sammensatte menuer, som nok skal kunne mætte alle gæsterne – uanset hvor mange der kommer.

Catering med buffet, natmad og kaffebord

Har man inviteret mange gæster er det måske buffet der er den rette løsning. Her tilbydes en masse forskellige sammensatte buffeter, og det vil derfor være muligt at ramme noget alle gæsterne vil synes om, og sikkert huske længe. Det er altså således muligt at præsentere den bedste af det bedste – præcis som gæsterne fortjener.

Rullepølse med sky, hamburgerryg, kold skinke, frikadeller, kyllingesalat og meget mere er blot en af mulighederne, Ritas Køkken tilbyder som buffet. Buffeten er perfekt til de større arrangementer, hvor arrangørerne har nok at se til, og festen gerne skulle blive så stor en succes, at man kan huske tilbage på den i mange år.

At skulle stå for natmaden og kaffebordet, kan godt være en ballast når man når hen sidst på aftenen, men her melder Ritas Køkken sig også på banen. Med sine muligheder for at bestille flere forskellige kager, boller, brød, sandwich, supper og meget mere, er denne løsning perfekt når det både skal smage fantastisk godt, men samtidigt være let at tilberede.

- Reklame -
- Reklame -

Seneste Nyheder

Din flytning – Supermove’s ansvar

Supermove er et flyttefirma som holder til i Aarhus,...

Flyttefirmaet Basserne er specialister i at flytte for private

Flyttefirmaet der hjælper dig letteste igennem med din flytning fra A til BVelkommen til Basserne.

Kim’s Transport og Flytteforretning tilbyder Danmarks bedste flyttening

Sådan kommer du let gennem din flytningDet er ikke nogen hemmelighed, at der pludselig kan ske store ting...

Aarhus catering lever mad til alle begivenheder

Mad ud af huset med cateringEt cateringfirma er en restaurationsvirksomhed, som tilbereder og forbereder mad og leverer...

Catering delikatesser i verdensklasse

Har du prøvet at få lækker catering fra Judys Delikatesse?Hvis du bor i Aabenraa eller omegn og har...
- Reklame -

Relaterede Artikler

- Reklame -