tirsdag, juli 7, 2020
Nyheder Mad og Drikke Smag byens bedste spanske tapas

Smag byens bedste spanske tapas

Skal Læses

Din flytning – Supermove’s ansvar

Supermove er et flyttefirma som holder til i Aarhus,...

Flyttefirmaet Basserne er specialister i at flytte for private

Flyttefirmaet der hjælper dig letteste igennem med din flytning fra A til B

Kim’s Transport og Flytteforretning tilbyder Danmarks bedste flyttening

Sådan kommer du let gennem din flytningDet er ikke nogen hemmelighed, at...

Oplev den spanske stemning med lækker tapas

Med adskillige lækre tapas menuer kan du med ét bevæge dig fra Københavns travle gader og ind i den spanske madhimmel. Restaurant Pintxos laver den bedste tapas i København, der får tankerne tilbage på mange gode minder om sene sommeraftener under den varme spanske himmel. Med afsæt i de catalanske delikatesser tilbydes et bredt udvalg af lækre tapas retter inkluderende de klassiske spanske kroketter, der fås i flere varianter, den spanske tortilla, også kendt som den spanske omelet, og de lækre rejer dyppet i hvidløg og olivenolie.

Kom ind og mærk stemningen eller tag med hjem

De spanske tapas retter kan både nydes i restauranten, hvor spanske tjenere vil servere og præsentere hver af retterne, der også er kokkereret af autentiske spanske kokke. Her vil du virkelig opleve den spanske stemning, som var du trådt ind i en hyggelig restaurant i Barcelona eller Girona.

Med flere forskellige afdelinger giver restauranten plads til forskellige muligheder. Med sofahjørner kan du blive helt opslugt af den afslappede og intense spanske stemning, mens du i gårdhaven kan nyde den danske luft henover sommeren.

Perfekt til store firma- eller privatfester

Hvis du går og drømmer om, at holde en stor fest enten med dit firma eller privat, hvor du ønsker eksotisk mad, så har du også fundet det helt rigtige sted. Restaurant Pintxos leverer mad til alle lejligheder helt ned til 10 personer. Enten kan du holde arrangementet i den hyggelige spanske stemning nede i restauranten, hvor du enten kan låne gården eller det store lokale indenfor. Her vil de spanske kokke og tjenere sørge for den perfekte spanske stemning med god humor og godt humør.

Holder du et privat arrangement, hvor du tænker, at den spanske mad er lige sagen, kan du også bestille mad ud af huset. Det bliver leveret fuldstændig klar til servering på smarte fade, hvor intet skal vaskes op eller leveres tilbage. Med maden følger selvfølgelig også spansk kok og tjener, som sørger for, at alt spiller maks. De medbringer også alt service, så du trygt kan overlade alt ansvaret og nyde din fest.

Hvorfor er den spanske tapas så god?

Der er selvfølgelig mange grunde til at vi danskere er så vilde med de spanske favoritter, tapas og pinchos. Først og fremmest så er det jo nogle helt andre ingredienser, som vores smagsløg virkelig værdsætter. Derudover så er begge madtraditioner kendt for altid at anrette i små portioner, især for de famøse pinchos, der jo er lavet som en enkelt stor mundfuld. Både tapas og pinchos er små smagfulde retter anrettet smukt og med masser forskellige ingredienser, som vi ikke bruger i vores danske dagligdag. Vagtelæg, kartoffel omelet og fyldte kroketter er utrolig lækre ting, som alle minder os om sol og varme.

Netop det, at tapas ofte minder os om ferie og varme forbundet med masser gode minder giver vores oplevelse af tapas lidt ekstra. De fleste af os forbinder nemlig ordet ”tapas” med den spansk sol og varme og dejlige ferier. Disse minder kan du altså blive hevet tilbage til lige midt i København.

- Reklame -
- Reklame -

Seneste Nyheder

Din flytning – Supermove’s ansvar

Supermove er et flyttefirma som holder til i Aarhus,...

Flyttefirmaet Basserne er specialister i at flytte for private

Flyttefirmaet der hjælper dig letteste igennem med din flytning fra A til BVelkommen til Basserne.

Kim’s Transport og Flytteforretning tilbyder Danmarks bedste flyttening

Sådan kommer du let gennem din flytningDet er ikke nogen hemmelighed, at der pludselig kan ske store ting...

Aarhus catering lever mad til alle begivenheder

Mad ud af huset med cateringEt cateringfirma er en restaurationsvirksomhed, som tilbereder og forbereder mad og leverer...

Catering delikatesser i verdensklasse

Har du prøvet at få lækker catering fra Judys Delikatesse?Hvis du bor i Aabenraa eller omegn og har...
- Reklame -

Relaterede Artikler

- Reklame -