fredag, maj 29, 2020
Nyheder Livsstil Jeg savner sex i mit ægteskab

Jeg savner sex i mit ægteskab

Skal Læses

Din flytning – Supermove’s ansvar

Supermove er et flyttefirma som holder til i Aarhus,...

Flyttefirmaet Basserne er specialister i at flytte for private

Flyttefirmaet der hjælper dig letteste igennem med din flytning fra A til B

Kim’s Transport og Flytteforretning tilbyder Danmarks bedste flyttening

Sådan kommer du let gennem din flytningDet er ikke nogen hemmelighed, at...

Min mand har ikke lyst til at have sex på grund af sin overvægt. Jeg frygter at falde i armene på en anden mand, fordi fristelsen bliver for stor, hvad gør jeg? Det svarer Vibeke Dorph på i Hjemmets brevkasse.

Spørgsmål om manglende passion og intimitet i ægteskabet

Jeg er en kvinde midt i 40’erne med mand og to dejlige børn på fem og syv år. Min mand og jeg har kendt hinanden i omkring 20 år. Jeg har aldrig været ham utro, og jeg tror heller ikke, der har været utroskab fra hans side. Vi har som så mange andre en travl hverdag med mange gøremål. Jeg ved ikke, om jeg elsker min mand, men jeg holder meget af ham. Passionen og vores sexliv er bare (næsten) helt forsvundet og har været det i mange år nu. Indtil for nogle måneder siden tænkte jeg ikke så meget over den manglende intimitet, men på det seneste er det begyndt at fylde rigtig meget. Min mand siger dog, at han ikke har lyst til sex på grund af sin overvægt.

For at sige det rent ud så går jeg næsten konstant rundt og har lyst til sex og spænding. På det seneste er jeg begyndt at dagdrømme om en opdigtet lækker mand, som jeg dyrker sex med, og som jeg har det rigtig godt med. Er det helt ærligt normalt, at man kan have det sådan? Jeg føler, min mand stadig holder af mig, men han kan på ingen måde tilfredsstille min sexlyst. Jeg frygter, at jeg en dag ender i armene på en anden mand, fordi fristelsen bliver for stor. I bund og grund ønsker jeg jo ikke at ødelægge min familie. På den anden side synes jeg heller ikke, at jeg vil leve resten af livet på denne måde. Har du et råd?

Vibeke Dorph råder til at dele sine drømme

Du står i en situation, som jeg ved, at rigtig mange mennesker kan nikke genkendende til. Du har en travl hverdag med arbejde og små børn, og derfor er det med garanti ikke heftig sex, du og din mand tænker på, når I endelig ser dyner hen under aften. Nu er du så den af jer, der er vågnet op, og det synes jeg da, kun er godt. I stedet for at skamme dig over dig selv, så se det som et tegn på, at du er en kernesund og ganske normal kvinde. Det samme synes jeg desværre ikke helt, at man kan sige om din mand. Det er helt i orden, at han også kan være uoplagt, men helt at afskrive jeres sexliv, blot fordi han føler sig for tyk, er en falliterklæring. Så hvad gør du?

Nu har jeg en god veninde, der har stået i præcis samme situation som dig. Her var det manden, der efterlyste sex, men ikke fik det. Det ændrede sig meget brat, den dag han meddelte hende, at han elskede hende, at han ikke ønskede skilsmisse, men at han ville have et sexliv, så enten begyndte de på at have det, eller også tog han sig en elskerinde. Jeg ved, at min veninde først fik et chok og blev vred, men hun valgte heldigvis den første løsning, hvilket hun faktisk var rigtig glad for, for da de først fik gang i deres sexliv igen, så blev hun jo selv gladere, smukkere, og de fik det bedre sammen.

Jeg synes, du skal forsøge samme model. Fortæl din mand om dine dagdrømme. Fortæl ham, at du vil have et sexliv og se så, hvad der sker. Jeg er ret sikker på, ja, jeg håber næsten, at han får sig et lille chok, der får ham til at vågne op og tage sig sammen, for det fortjener I da begge to, at han gør. Sker det ikke, så er du i din gode ret til at gøre, som det passer dig.

- Reklame -
- Reklame -

Seneste Nyheder

Din flytning – Supermove’s ansvar

Supermove er et flyttefirma som holder til i Aarhus,...

Flyttefirmaet Basserne er specialister i at flytte for private

Flyttefirmaet der hjælper dig letteste igennem med din flytning fra A til BVelkommen til Basserne.

Kim’s Transport og Flytteforretning tilbyder Danmarks bedste flyttening

Sådan kommer du let gennem din flytningDet er ikke nogen hemmelighed, at der pludselig kan ske store ting...

Aarhus catering lever mad til alle begivenheder

Mad ud af huset med cateringEt cateringfirma er en restaurationsvirksomhed, som tilbereder og forbereder mad og leverer...

Catering delikatesser i verdensklasse

Har du prøvet at få lækker catering fra Judys Delikatesse?Hvis du bor i Aabenraa eller omegn og har...
- Reklame -

Relaterede Artikler

- Reklame -