fredag, maj 29, 2020
Nyheder Mad og Drikke Tramonto er byens hyggeligste spisested

Tramonto er byens hyggeligste spisested

Skal Læses

Din flytning – Supermove’s ansvar

Supermove er et flyttefirma som holder til i Aarhus,...

Flyttefirmaet Basserne er specialister i at flytte for private

Flyttefirmaet der hjælper dig letteste igennem med din flytning fra A til B

Kim’s Transport og Flytteforretning tilbyder Danmarks bedste flyttening

Sådan kommer du let gennem din flytningDet er ikke nogen hemmelighed, at...

Lækker italiensk mad med flot udsigt

Leder du efter et godt sted at tage ud og spise i København? Tramonto ligger på Vesterbro og laver lækker italiensk mad med byens bedste udsigt. Der er flot udsigt, hyggelig indretning og god service. Dette gør restauranten til det oplagte sted at tage hen på date, eller til en hyggelig middag med venner eller familie.

Middag i skønne omgivelser

Italiensk mad er ikke noget sjældent fænomen i Danmark, og slet ikke i København. Der ligger nærmest en italiensk restaurant på hvert gadehjørne, hvis man medregner de mange pizzeriaer. Tremonto adskiller sig dog fra disse ved at være i en noget højere klasse.

Ikke kun i forhold til maden adskiller Tremonto sig fra konkurrencen. Det er nemlig ikke mange restauranter, der kan prale af at have lige så skønne omgivelser. Her kan du nemlig få lækker italiensk mad på en restaurant med panoramisk udsigt over Carlsberg byen og Vesterbro.

Restauranten ligger oven på Ottilia Hotel, i hjertet af Carlsberg byen. Her passer den perfekt ind, med sin arkitektoniske blanding af industrialitet og modernisme. Dette giver restauranten en fantastisk og hyggelig stemning

Retterne på restauranten er lige så stemningsfulde. Her kan du få fine og originale retter, der alle sætter kvalitet og smagsoplevelse højest, og som alle er inspireret af den italienske madtradition.

En aften på Tremonto kan derfor ikke slå fejl, hvis du er på udkig efter noget lækkert, hyggeligt og eksklusivt.

Italiensk mad og drikke i høj kvalitet

Tremonto er som sagt ikke ligesom den næste italienske restaurant på gadehjørnet. De utroligt gode anmeldelser tyder da også på, at deres bud på italiensk mad er helt i top. Italiensk mad behøver nemlig ikke betyde billigt og nemt, men kan også være meget mere end det.

Udover det lækre cuisine findes der også en hyggelig bar og lounge. Her diskes der op med diverse drinks og gode vine i de samme hyggelige og stilfulde omgivelser. Så hvis du og dit selskab bliver fanget af stemningen under middagen, er der altså rig mulighed for at blive hængende og udforske barens menukort.

Fra baren har man udsyn over restauranten og området, og bartenderen har overblikket over det hele. Du er ikke i tvivl om, hvem du skal spørge til råds, når det kommer til at vælge drinks. Det er også et sted, man kan tage hen bare for drikkevarernes og omgivelsernes skyld. Man kan altså benytte baren som opvarmning til en mindeværdig aften i Vesterbros rige byliv, eller bare til en enkelt drink.

Der er ingen tvivl om, at Tramonto er et stilfuldt sted i høj kvalitet. Måske er det ikke lige her, man tager hen for bare at blive mæt. Det er nærmere et sted man tager hen, for at opleve luksus og nyde livet, og for at få gode oplevelser i gode omgivelser.

Som gæst på Tramonto kan man ikke lade være med at føle sig veltilpas. Der sidder man jo på toppen af tårnet og kigger ud over byens bedste udsigt, imens man sætter tænderne i en utroligt lækker italiensk ret. Det er italiensk cuisine af højeste kvalitet.

- Reklame -
- Reklame -

Seneste Nyheder

Din flytning – Supermove’s ansvar

Supermove er et flyttefirma som holder til i Aarhus,...

Flyttefirmaet Basserne er specialister i at flytte for private

Flyttefirmaet der hjælper dig letteste igennem med din flytning fra A til BVelkommen til Basserne.

Kim’s Transport og Flytteforretning tilbyder Danmarks bedste flyttening

Sådan kommer du let gennem din flytningDet er ikke nogen hemmelighed, at der pludselig kan ske store ting...

Aarhus catering lever mad til alle begivenheder

Mad ud af huset med cateringEt cateringfirma er en restaurationsvirksomhed, som tilbereder og forbereder mad og leverer...

Catering delikatesser i verdensklasse

Har du prøvet at få lækker catering fra Judys Delikatesse?Hvis du bor i Aabenraa eller omegn og har...
- Reklame -

Relaterede Artikler

- Reklame -